Yes Sir!

Här har ni människor där ute som jobbar natt, någonting kulturellt, glamouröst, stort, divigt, luxulöst, fantastiskt och helt enkelt UNDERBART!...Självklart är det en video med vår stora artist Zarah Leander! denna fantastisk kvinna som glänste över de flesta! Håll till godo mina vänner!



Sov nu gott, eller jobba lugnt! / Tim Lindström

sleep gott everyhopa!

Jaha då var denna kvällen slut och man har hunnit med att se på tv, massa data, ha ångest för plugget, duscha, bråka med håret och skoja med hunden! Det ni!! haha snart Guiness alltså ^^
Men nu är jag iallafall trött i både huvud och rygg och har en konstig känsla som typ migrän i knäna... :S haha låter skumt men SANT! haha aja det löser sig som kärringen sa som sket i badkaret! ;)

Nu ska jag iallafall snart lägga mig i min 120 säng med täcke av satin..inte illa va? haha men som sagt man får vad man betalar för, och huvudreglen : FINT SKA DET VA!
Fast jag får väl sitta upp och sova så att inte håret blir förstört!! för all den tiden jag la ner nu den vill jag verkligen inte upprepa imorgon bitti för har dagen inte varit dålig innan så blir den, tro mig!

Nä nu ska jag sluta skriva haha,man får ju inte bli för långrandig såhär på kvällskvisten!

Söv så gött all my dear friends och alla nya som hittar hit!
Ett kort och koncist, Godnatt! / Tim Lindström

Wunderland!

Hello Everyhopa!
Här har ni mig igen ;)...jag hoppas faktiskt att ni har saknat mig haha!
Idag har det varit oerhört kallt hela dagen...haha det får mig att tänka på en rolig sak!! Vet ni vad hästen sa som kom ut från kylrummet?...BRRRRRR.
HAHAHHHAHAHAHA, Iam back on track!
era efterlängtade skämt från mig till er är tillbaka ;)

Idag hade vi även prov i naturkskap! Jag tror att det gick rätt bra faktiskt, åtminstone kändes det så :)
Sen hade vi vanliga lektioner som var lite halvtråkiga...och sen pratade jag med en väldigt fin person! Du betyder oerhört mycket, jag hoppas verkligen du aldrig tvivlar på att jag tycker det! :)<3

Sen har jag sett lite på tv ikväll HAHA det var ett program där två fruar skulle byta hem och det var värsta överklass kvinnan mot trollskogens drottning haha! HERREGUD säger jag bara det blev kaos haha..snacka om lätt att roa idioter som mig som vill glo på den skiten haha..en som använder peruker om håret är dåligt och fyller ut läpparna en gång i månaden mot en som bor i en stuga i skogen och har hår under armarna och delar badvatten med hela familjen! :S haha snacka om dirty underhållning! HAHA

aja ni får väl se reprisen om ni var så duktiga och pluggade istället för att se på det! ;)

Sen måste jag bertätta att jag fick en väldigt fin kommentar idag och det var från en tjej som ville att jag skulle rita av henne, och gentleman som jag är så valde jag ut en bild från hennes blogg och här har ni resultatet!:)
jag är rätt stolt faktiskt!



Orginalet hittat ni här på hennes blogg http://finest.se/tanyatemiz , som jag tycker ni ska besöka genast! ;)

Gå i frid alla! / Tim Lindström

Fruktansvärt!

Alltså sorry sorry för att jag inte har bloggaliserat idag! ;) men jag har ju som sagt varit i skolan och idag har vi haft produktionsdag och det betyder att vi jobbar i restaurangen! och ja visst, självklart, vi var fem som kom när vi brukar vara nio!! tror ni kan räkna ut att det blev kaos...
Jag tyckte endå att jag lyckades rätt så bra med mina förrätter med han jag samarbetade med som var på dessert failade tyvärr stort och blev i stort sett inte klar så det utbröt panik, när maten inte kom ut!! ska det vara så svårt att jobba lite effektivt?? :O
aja efter lite utbrott och lite känlsa av pinsamhet och massa trötthet så var vi klara och då var det bara att byta om och slänga sig på den låånga gröna fulsnygga bussen för att go to my dear home and SLAPPA!! haha

och sorry att jag behöver göra er besvikna med att jag inte har något nytt skämt :/...hann liksom inte idag XD haha..blev nog mer tyvärr svordomar så som...KYSS MIG DÄR RYGGEN BYTER NAMN! haha det dades nog sådär 111 gånger haha


Sähär såg iallafall en av förrätterna ut! det var Skalldjursfylld kronärtskocka med örter! :) 

Vi hörs snart kompisar ^^ haha
See you SOON in the MOONlight! / Tim Lindström
 

Konstverk!..eller iallafall konstigt!

Tänkte att om jag nu visade upp den bilden så kunde jag ju lika gärna bre på med några till när jag ändå är i farten ;)..alltid kan man ju glädja någon haha!


visst liknar han lill-killen/gubben, Krister,  i stefan & krister?? XD


Sherlock Holmes!


ZARAH LEANDER! :D


Och ja.. en kvinna :)


Så nu har ni sett min konstnärliga sida haha..jag vet jag är verkligen ingen Picasso men jag gillar att rita, det är typ som terapi för mig!
Ha nu en fortsatt bra kväll så ska jag inte störa på ett tag ;)
/ Tim Lindström

amatör bilden!

Här har ni det! mitt lilla pausande i pluggandet alltså! haha ;)
Btw det är en kvinna iförd en klänning ca 1935 :)



Ha det gött alla ;)/ Tim Lindström

känner mig som en plugg-get, på plugget!

Jag ber så terrible sorry om ursäkt haha för att jag inte har bloggat idag men det var varit skolan och sen en massa massa massa massa massa massa plugg!.. och lite film (A) haha men nu är jag nöjd för att jag har kommit en bit iallafall! Visst är jag Duktig,med stort D:e haha..har ni någon annan åsikt så håll tyst! snälla ni hehe
Jag har dessutom hunnit amatör-rita lite också, jag kanske slänger in en bild här sen!
Jag behöver inte dra upp för er vad jag har gjort idag va?...tror de flesta vet hur en skoldag fungerar både utan och innan haha, eller har jag inte rätt!?

Men mina underbara älskade kära lovely läsare..jag har ett nytt skämt till er ^^ HAHA..som ni måste ha längtat alltså, att ni inte har spruckit av längtan! ;O

-Vad har du gjort med pennan? :O
- Jag har gett den penn-icillin!

HAHAHAHAAHHAHAHA..ibland känner jag mig som Einstein allstå haha, btw tolka det hur ni vill : Smart eller, en sten! haha

Nu ska jag fortsätta att lyssna lite på Zarah Leander och bara gotta mig ;)

Lev Wunderbart my dear frienders!;) / Tim Lindström

Akta du halkar!!....- ja men det är ju kul när det är glatt!

HEjsan svejsan alla underbara människor ute i skogen som plockar svamp eller ni som är i stan och plockar skräp! haha
Idag är jag TRÖTT! haha och mina kolleger har fårr lida ännu en dag med dåliga och Sahara-torra skämt! denna dagen var det sådana som :

Vet ni hur man gör duschess?... - Man tar med sig potatismosen in i duschen och duschar med den så blir det dusch-ess! XD HAHA

...ja ni ser ju haha och det var endå en lindrig! haha jaja man gör ju allt för att förgylla tillvaron, eller hur kära vänner ;)



Jag borde egentligen plugga så in i hela hisingen just nu men jag tycker bättre om att skriva här :)...man kanske borde bli författare istället, vad tror ni om det? haha..fast jag blir hellre artist då :) fast jag kanske skulle hinna båda två sakerna i och för sig haha jag kan ju anställa en liten polsk dvärg som kan skriva mina memoarer medans jag sjunger :D....ingen som känner en liten dvärg??, nä tänkte väl det haha aja jag får lösa det på annat sett, kanske kan få hunden till att lära sig skrivmaskin!

Snart är det Ullared!! haha ni skulle ha hört min lärares kommentar när jag sa det innan idag! Han bara
- Tim, du är ju pinsam när du säger så! haha
Jag bara:
- Ja men har du sett vilket folk det är? det är skit kul! haha
Han:
Ja, jo, det finns ju några olika plantor i detta landet!
HAHAHAH shit vad jag garvade HAHAAH..så sant så! XD

Så nu blir det snart att bänka sig framför tvn och sen blir det dusch, utan potatismos hahah och sen att fixa frisyren!
Ha en underbar afton alla underbara människor! :)
/ Tim Lindström



Godnatt Everyhopa

Så då var den älskvärda helgen snart över..fast den precis började..känns helt kasst faktiskt för jag känner inte alls för skolan! Men man får väl bita i det sura äpplet och tänka att snart är det helg igen :)
Imorogn börjar jag iallafall inte förens tjugo i tio så det är skönt och så blir det att stå i köket hela dagen och göra frysmat..halv kul om ni frågar mig hehe!

Men nu känner jag att ögonlocken har tryckt på hissplan: entre, så det är nog snart dags att lägga sig haha så ni får ha en underbar natt alla mina läsare! Och hoppas ni får en bra start på den nya veckan :)


Godnatt Everyhopa! / Tim Lindström

Underbara Nostalgi!

Här kommer lite nostalgitrippar från det jag har upplevt under min barndom! :)

Underbara,  Albert & Herbert! :)



Lite till Albert & Herbert hehe, men såhär kan det gå till för er som ska bli bartänder!..om en skrothandlare kommer på besök alltså! haha



Ika i rutan! haha ush vad jag var rädd för henne kommer jag ihåg haha



Detta kallar jag BARNPROGRAM! Björnes Magasin :D...åh så bra det var hehe



Pip-Larsson!...nu börjar man känna sig gammal nästan HAHA



Den första julkalendern jag minns, Jul i Kapernaum -95 :)


Så nu får det räcka med nostalgi innan vi dras tillbaka til den tiden haha! men hoppas någon kan tycka det är lite kul iallafall :)

Ha de bra alla! / Tim Lindström

spendera...spendera..

Jag blev lite shopping sugen nu så jag "råkade" faktistk komma in på en sida och råkade klicka mig fram till jackor och där fanns den! haha, en riktigt fin rock och bara 999:- :D perfekt så nu är den beställd!
Här kommer en bild om ni är lite nyfikna ;)

Pour Long Haddock Black
btw strunt i han modellen...han passar inte riktigt in om ni frågar mig! haha

Så nu kollar jag vidare...och pluggar "host-attack"!
/ Tim Lindström

Ny dag, Nya möjligheter!

Godmorgon alla! :D
Hoppas ni har sovit wunderbart...eller vissa kanske precis har somnat efter nattens estrapader ^^^haha!
Men idag är vädret så där halv kasst you know så det blir film och en massa plugg och chatt med en massa underbara vänner...och självklart blir det bloggande! ;)
Sitter faktiskt och kollar runt lite på olika sidor med kläder...är trött på H&M och alla dom vanliga, jag vill ha lite annorlunda kläder som dock passar min smak of cörse! haha så har ni några tips på sidor så kommentera gärna! :)



Förresten igår fick jag ett ryck av att se någon bra gamal serie så jag började faktiskt se den serien, En ängels tålamod! haha med Peter Settman ni vet haha herregud vad kul det var att se den igen! haha snacka om nostalgi långt ner i knäskålarna haha
Nu ska jag iallafall snart "börja" plugga så smått... men först ett avsnitt till av serien!

Skepp o/ hoj! / Tim Lindström

the wonder of you!



/ Tim Lindström

When my blue moon turns to gold

Kommer precis ifrån min bror.
Vi var och lämnade Saga där
och så passade vi på att titta
på hur uterummet blev + att
vi ville spana in de nya möblerna
som dom hade köpt!
Det blev riktigt bra! fint som snus!
Annars har jag bara varit uppe på
Maxi en runda idag...herregud
med folk!! Jag blev helt slutkörd
med alla vagnar,ungar,och bönder
i trätofflor som skulle fram överallt!
+ att när vi skulle betala, så har vi
ju sån scanner man använder så
kom vi i en sån kontroll, så det var
bara att packa upp allt igen och
se glad ut! haha
Sen har jag faktiskt PLUGGAT!
KRYSS I TAKET!!
Jag var tvungen att ta reda på
massa traditioner och saker
omkring julbord så nu har jag
skrivit 5 sidor för hand om det som
sen ska in på en power point! dödskul!
Men nu lyssnar jag lite på Elvis och ser
på filmen Norbit på femman haha så
jäkla kul den filmen HAHA

ha en lovely evening alla! / Tim Lindström

Yes Sir!

Zarah Leander sjunger låten Yes Sir! klart en av Zarah mest charmerande låtar :D
Håll till godo mina vänner! :)



/ Tim Lindström

Dårskap och flirt!

Så nu har man varit och hälsat på hos sin syster med familj ute i Vejby! Dom håller på att göra om i köket och storarummet och det blir verkligen jätte fint! :D, designen är helt egenskapad, så ingen annan har det, och det är ju alltid extra kul då! :D
Men nu är jag faktistk riktigt riktigt trött så jag ska duscha sen blir det nog sängen för mig!, men vi hörs ju imorgon alla!

Ha en bra natt! / Tim Lindström

Happy again!

FREEEDAG!!!..igen hahaha. fy farao vad tiden springer ifrån en, men idag har jag ändå haft en skit kul dag, med hur mycket skratt som helst, med alla mina underbara vänner! :D, Ni betyder verkligen hur mycket som helst för mig, ni lyser upp vardagen :D Hoppas ni vet det! :)
Nu ska jag iallafall snart åka till Vejbystrand och hem till min syster och hennes familj, men kommer hem senare ikväll så då bloggar jag igen, så ni får stå ut ett litet tag hehe...men jag vet att ni klarar det!

See you later! / Tim Lindström


What a wonderful world

                                   

thinking of you..


That´s Life

Då är torsdagen snart över och imorgon är det fredag igen!! Är det bara jag som tycker dagarna går oerhöööört fort? Jag hinner knappt med själv känns det som haha
Men idag hade vi bara två lektioner, engelska och svenska och däremellan skolfoto! haha fotografen var jätte trevlig så vi fick ta ett enskiltfoto plus ett foto med en kompis också :D så jag och tobbe tog ett foto tillsammans sen tog jag ett enskilt också!
Sem tog man bussen till stan och sen cyklade man därifrån så man var hemma vid kvart i tre ungefär och det var riktigt skönt att för en gång skull vara hemma rätt så tidigt :)
Sen har man varit så pass nyttig så man har krängt chokladpudding och digestive och som grädde på toppen läsk! haha aja jag får väl cykla fort imorgon hahah

Förresten jag kom på ett annat skämt jag sa igår när jag var i köket HAHA : Jag stod och diskade och var precis klar med en kniv, och så stod Petra och och torkade så jag gick fram till henne och sa här har jag mer till dig petra, och hon bara jaha och då svarade jag : KNIVIGT LÄGE! HAHAH...torrt jag vet haha men tajmingen var super HAHAHXD hahah, ibland är man för bra alltså haha

Men några som är riktigt bra det är ni läsare! :D, jag har fått så många fler besökare nu i dagarna och det är jätte kul att se! Kul att ni har hittat hit! Och jag hoppas att ni kommer tillbaka! :)
Och kommentera gärna så besöker jag er blogg och ni lär få ett svar hehe

Det var allt!
Haj Svajs! / Tim Lindström

New York, New York

Denna låter är så underbat bra + att det är med Frank Sinatra! Se och njut alla!



/ Tim Lindström

Tjabba tjena, Hallå!

PuuuuH, nu är jag trött som F.A.N,  kan bero på att jag hade en jädrigt stressig dag i restaurangen!
Jag blev helt slutkörd haha tur jag hade Jennie och Thelise som så vänligt hjälpte mg (A)! Tack!
Jag var på kött, så jag fivk göra mandelkyckling med couscous och Biff Stroganoff på oxfilé med ris och frästa grönsaker!

Sen idag så har jag gjort verkligen INGENTING! helt underbart haha, jag har bara suttit här i stolen och jäst haha, eller nja jag har duschat och fixat frillan också, som idag fick en helt annan våg där fram haha men det får väl gå bra haha!
Imorgon är det förresten skolfoto också! brukar vara rätt kul ändå fast man inte blir bra på kort så haha!
Men en annan som blir bra på bild det är min hund Tindra så här kommer det en nytagen bild på henne!



Nu ska jag se på den nya serien Varuhuset, med alla komiker haha!
Ha en fortsatt trevlig afton alla!

/ Tim Lindström

söv saå gött!

ja nu är jag helt slut! vill bara lägga mig och det är precis vad jag ska göra också!
Jag är nämligen i kök imorgon och har hand om kött så imorgon lär ni inte få tag på mig, för jag lär ha fullt upp!
Men jag lovar att jag ska blogga så fort jag kommer hem så ni trogna läsare inte missar något! hehe får se om jag kan fota något också :)

Men söv saå gött everyhopa så hörs vi imorgon, onsdag 22/9 2010!

/ Tim Lindström
 

söv saå gött!

ja nu är jag helt slut! vill bara lägga mig och det är precis vad jag ska göra också!
Jag är nämligen i kök imorgon och har hand om kött så imorgon lär ni inte få tag på mig, för jag lär ha fullt upp!
Men jag lovar att jag ska blogga så fort jag kommer hem så ni trogna läsare inte missar något! hehe får se om jag kan fota något också :)

Men söv saå gött everyhopa så hörs vi imorgon, onsdag 22/9 2010!

/ Tim Lindström
 

the luxurious bathtub

Som ni vet var ju jag på fest i fredags! haha det var en mycket livad fest men jag glömde ju helt bort att ta bilder som ni kunde få se, men nu har jag lyckats få tag på en bild, av min goda vän Petra Svensson, besök gärna hennes blogg här : http://lifeofpetraah.blogg.se/ 

Så hoppas ni har spänt fast säkerhetsbältet nu för här kommer bilden då det fina folket tar en luftig simningstur! haha



hoppas den glädje någon, den glädjer mig rätt mycket iallafall! hahaha

Allt för stunden haha! / Tim Lindström

Perfect life

Äntligen hemma från skolan! har varit ännu en lång dag med massa kärnämen och sånt haha, men stubben och jag har skrattat som f*n ändå haha denna dagen blev det skämt som:

my my = min my!

läraren tog måttet på en soptunna = sicken sopa!

fin du är i håret! - till en lärare som nästan är flint! HAHA

ja ni hör! torrt som i sahara haha men jag hörde att kvinnor innehåller mer vätska än män, så det måste vara därför jag har så torr humor! jag får väl dricka lite vatten kanske haha eller ta något återfuktande hudkräm! haha, jag kan ju alltid fråga stubben om hon har lite kåda man kan använda HAHA



Ja nu har jag iallafall hamnat framför datan och Tvn...ovanligt (host) haha, och här sitter jag och väntar på att alla mina läxor och projekt ska bli klara av sig själva! Tror ni det kommer gå? Who know, God know! haha
jaja jag får väl zappa lite på kanalerna då och se om där finns något halv roande att glo på..oj ;O, nu rullade ARja Sajoma förbi i rutan och sjöng lalala på finladssvenska ^^ HAHA

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag, den lilla som är kvar! / Tim Lindström


Godermorgon!

Halli Hallå everyhopa!
Nu är det tisdag igen och det betyder att jag och stubbmargit sitter och nördar facebook och annat på bibliotekets datorer!...vi delar även lite åsikter om folk och teddybjörnar!
Har någon läst stephen King, Bag of Bones??, asså jag bara undrar, inet för att jag tänker läsa den men stubben kanske kan få den i julklapp ^^ hahah
Eller så blir det Tant Grön,Tant Brun och Tant Gredelin som får stå högst på listan! haha
ja...
mmm...
hmm...
jadu...
aa...

näö nu börjar vår historia lesson så ha de nice everyhopa and take hand om er alla!
/ Tim Lindström, med stubben vid sin sida....andnöd som vanligt! hahaha

puss å kram å grattis!

Godnatt!

Så nu har jag haft en lång dag full med massa händelser som egentligen inte har varit så stora haha men fyllt upp mycket av dagen!
Så nu vill jag bara önska er alla underbara läsare en underbar natt! :D, så hörs vi imorgon igen hoppas jag!

Sov gott everyhopa! / Tim Lindström

Singing in the rain!

Ja Ullared var som vanligt roande haha och denna gången var det ju till och med bröllop där!..ska man skratta eller gråta?!, av glädje eller sorg?! haha jadu who know!

Men nu blev det iallafall så att jag råkade nätt och jämt smita in på tuben igen och hur jag kunde komma fram till ett klippa med Gene Kelly där han sjunger Singing in the rain, jadu det kan man ju fråga sig när man ser ut på den klara fina himlen med dom sjungade fåglarna, hur det klippet kunde ligga så närma mitt minne?!, hoppas ni har hörtalas om ironi! hahah....dom fåglarna sjunger tyvärr inte men drunknar gör dom nog snart haha!
Men man får ju försöka se allt positivt så därför tycker jag att detta klippet framför regnet RIKTIGT positivt! Nästan så man själv vill ta på sig kostymen och hatten och bara gå ut och dansa runt i vattenpölarna haha.

Håll till godo mina kära vänner! :)

/ Tim Lindström


Det gula varuhuset mitt i hallen!

Så nu börjar en av veckans bästa underhållningsprogram XD HAHA
...ULLARED!!!
HAHA så jäkla roligt,komiskt,underhållande,kul spännande intressant ja det innehåller väldigt mycket, men framförallt skratt! hahaha
Så nu ska jag bänka mig vid tvn och få mungiperna att gå upp!



Ha det gottans!/ Tim Lindström

Regnets underhållande sjukelse!

På rutan slår de glänsande vattendropparna från den gråbetonande himlen och jag, Tim Lindström, fick en lidelse av tristess! Denna outhärdliga och fruktansvärda förödelse att drabbas av, så jag tog med allt mitt lugnande och finess tag i saken för att få bort denna förödande sjukelse så jag loggade helt enkelt in på Youtube! haha
Och där hittade jag detta klippet med Frau Leander, Zarah Leander! Helt underbart klipp! :D

Njut medans ni kan!



Er tillgivne! / Tim Lindström

it's raining, it's gray and it's Monday!

Hemskt vad helgerna går fort! ;O, så¨nu är det måndag igen, och det har betytt, FRYSMAT i massor haha, ni fick ju läsa om det förra måndagen då jag gjorde ett inlägg om hur en sådan måndag går till, med bilder till :), så har ni inte sett det så kolla gärna!
Men idag fick jag göra Panbiff med lök, råstekta potatis med purjolök och skysås och frästa grönsaker till det!
Det bliev jätte gott, för jag provade lite hehe....håller vi tyst om! haha


Råstekta potatisstrimlor med purjolök!

Vi hade även hjälp av en praktikant idag som skötte sig exemplariskt! duktigt av han haha, jag vet själv hur jobbiga vi kan vara och helst när jag blir trött och börjar med skämt som,
- Tim hämta locken!!
- jag : så lockande ^^

elr

- fräs dom grönsakerna!
- okej, så fräsigt ;)

elr

- thelise kan inte du ta hand om lapparna?
- Då blir du ju lapplisa ^^ hahah

eller när jag börjar prata turkiska, eller som Mr. Bean...med Teeedy HAHA, och retar Stubbmargit haha...eller när jag skämtar till det om Gun som ska komma till torget för dom ska göra världens största pannbiff....JA mä löög!!!
Eller när jag pratar som äckliga Beeengan ^^ XD HAHA

ja, jag tror ni förstår lite om hur mina vänner får lida sig igenom sin vardag men Tim Lindström haha, men Stubben brukar skratta så hon knappt får luft haha, får nog lugna ner mig lite för jag är defenitivt inte bäst på hjärt o lungräddning haha!!

så nu har ni fått lite skvaller och livsnödvändig information! ^^

Klart slut! Kamrat, T Lindström

Lindströms låt!

Här kommer dagens låt, och självklart med Zarah Leander! :D



Zarah Leander - My blue heaven 1969
tyvärr är kvaliten sådär, så bilden är lite efter men håll till godo! :D

/ Tim Lindström

solen skiner på den gråa himlen!

Så nu är jag tillbaka från morfar, det var trevligt! Vi år winerbröd och drack kaffe och sen körde vi en runda på landet så han kom ut och fick se sig om lite :)
Själv blev jag lite illamående där i baksätet på alla kovägar haha, men nu ska jag se ett avsnitt av rederiet! Älskar verkligen den serien :D, den är helt underbart bra, och spännande haha!



Så njut av en film eller gå ut i naturen där solen skiner på den gråa himlen!
/ Tim Lindström


Love your family

Klockan är snart ett och jag och mamma ska snart åka och besöka min morfar :), var ett tag sen jag såg honom så det kan bli kul att träffa han ett slag och se hur det är med han, han är trots allt 89 år, 90 i mars så för sin ålder är han otroligt pigg och positiv hehe :)

Så nu frågade mamma om jag var klar att åka så, see you later everyhopa för nu beger jag mig till städernas stad....Munka-Ljungby haha, ni insåg ironin va haha
Men hade gött så hörs vi sen!



/ Tim Lindström

The party

I fredags var jag ju då på fest hemma hos en klasskompis! Det var oerhört trevligt men allt trevligt har ju också sina baksidor hehe men närmare in på det behöver vi ju inte gå hehe, så över lag hade jag en trevlig kväll och det slutade med att Michelle och Ludde sov över här, haha mycket trevligt haha.
Det var väl kanske egenligen allt, ni flesta har ju varit på fest så ni vet ju hur det är haha.
Men jag tycker verkligen det borde göras om för det var underbart folk att festa med! :D

Tack alla för den kvällen! :)
/ Tim Lindström

en redigt grann uppdukning

Dagarna går fort, om man säger så! Men idag tänker jag inte beklaga mig för att jag inte har bloggat på ett tag för man har ju ett liv utanför här också..där ALLT händer som ni föstår, men nu när jag väl sitter här så gör jag så klart några inlägg om vad som har hänt mig!...men till alla er som läser: Den som vanätar på något gott väntar aldrig för länge! ;)

Men här kommer något som jag egentligen skulle ha lagt in i onsdags men, tiden tog tag i något annat haha!
Tänkte att ni kunde tycka det var trevligt att se hur en riktigt fin dukning kan se ut! Så jag tog några bilder på det bordet som jag och Thelise skulle servera på och så här såg det ut!


Såhär såg det ut under tiden vi dukade upp det...


Ett kuvert..


Såhär blev då resultatet, med tända ljus och smör och kuvertbröd till alla!

Då har ni fått se en redigt grann uppdukning haha, kanske någon har inspirerats lite? :)

Fler inlägg kommer garanterat att komma under denna Val söndag den 19 September 2010!
See you later, everyhopa ;)

/ Tim Lindström

Feeest!

Hallå everyhopa!
Hinner tyvärr inte skriva mkt idag och jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på några antal timmar...typ ett dygn haha men jag har haft fullt upp och nu ikväll ska jag dra på fest hos en klasskompis och en massa annat trevligt folk! :D...är riktigt festsugen nu alltså!
Men det kan hända att jag lägger upp lite imorgon om de här dagarna som ni fattas information om mitt liv haha...så ni inte halkar efter liksom ;)



....varför ska det regna hela tiden?!

Men nu är man fest klädd och taggad och ska snart dra men om ni söker mig under kvällen så smsa eller ring!

Ha en underbar fredagskväll!, för det ska Mr. Tim Lindström ha! :D See you later.


P.S

klockan, 08,55, jag glömde skriva om vädret!!!, HATAR DET...mitt hår rör sig nästan..så då är det storm!! så passa er när ni går ut! och ni med peruk!...extra lim idag säger jag bara..bara ett tips haha!

Nu är Stubbmargit så less på detta så hon spottar på skärmen!!!

Over and out...men defenitivt inte out i blåsten!! haha
/ Tim Lindström

helluu again!

så nu är klockan 08,48 och jag och Linnea " Stubbmargit" sitter i bliblioteket och datoriserar och dödar lite tid innan lektionerna börjar 9,40!!
Idag går jag bara till tjugo i två, wohoo riktigt gött! så jag har bara engelska där vi ska redovisa våran dröm semester och sen har vi naturkunskap och till sist svenska!
Matkulturen slipper vi idag för vår grupp är redan klara med det vi håller på med! Göttans!

så nu ska jag sitta och glo på en röd stol med järn ben och samtidigt underhålla Stubbmargit med min hesa och hostande röst....men jag vill tillägga att mitt hår blev makalöst bra idag ^^ haha, bara så ni vet!

Detta var allt för stunden! / Tim Lindström, 08,53, datorbänken, biblioteket!
Lev lugnt!

inte rätt tidpunkt!

så då var snart tisdagen över, och jag sitter här framför datorn dränkt i en massa projekt som borde påbörjas men som jag inte orkar ta tag i för tillfället!..är så sa*ans trött...gick liksom från 9,50 - 17,00 men lunch klockan 11,00 som man ska hålla sig på tills man kommer hem!, det kan man ju diskutera om det är så hälsosamt??

jaja jag är egentligen inte på så vidare värst gott humör idag heller, men man får ju göra det bästa av situationen så jag ska sätta igång lite Zarah Leander och ta en dusch och sen bara sitta och bara finnas! haha..och kanske plugga lite lite lite.....men troligen inte haha!

Ja min dag har förresten bestått av en massa kärnämnen som ni alla har och även historia och matkultur därtill!

Det var allt jag hade för stunden, och det var nog allt för idag men jag skriver igen imorgon så ni får hålla er lite till tåls haha men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge! ;)

Ha en skön kväll eller morgon!?, det beroror på hur ni jobbar! / Tim Lindström

my heart hurts sometimes

Ja idag har det varit måndag som jag nog tror ni alla vet.., och det betyder att jag har gjort frysmat i skolan och idag fick jag göra schnitzel med klyftpotatis och skysås, mums mums haha riktigt gott! :D
Jag har även idag tagit lite bilder på hur en sådan här dag kan se ut så se och lär!


Såhär kommer varorna in i stora vagnar som sedan ska fylla våra stora kylar...

...sen efter hand som det ställs in i kylarna så måste man pricka av på inköpslistan så man säkert vet att man fått vad man har beställt!

Lite gröna varor!

Sen så gör alla sina olika frysmats rätter! och sen när det ska packas så ser det ut såhär!

Detta är lax och gös med duschess och vitvinsås!

Michelle står och lavar upp mat i kartongerna! :)

Sen för man in kartongerna i denna apparat med även ett lock i tre sekunder och sen är locket fast svetsat!
Denna rätten på bilden är dock sjömansbiff.

Och såhär blir resultatet!

Så då vet ni alla vad jag har för mig på måndagarna haha! och bara ställ frågor om det är något ni undrar :)

Ha en göttans kväll nu! / Tim Lindström


Back on track!

Sorry att jag inte har bloggat nu på ett tag men har mått allmänt kasst och kände inte alls för det!..
Men nu kan ni ju få reda på vad jag har gjort hehe!

Igår så var jag på Espresso House med Linnea och Michelle och vi fikade lite och skulle plugga men det blev inte plugg överhuvudtaget haha! så vi drog till nya IKEA istället!..SHIT vad fint det har blivit, där har Kamprad verkligen lyckats!...fast det tog ju ett tag att lära sig att hitta där haha, tog no 5 minuter innan vi hittade ingången bara XD hahhaa

Vi åt även där och sen tog vi bussen hem och precis när man ska hem så börjar det såklart regna! så man blev ju dygnsur..
Men jag kan verkligen älska den känslan när man redan är dygnsur och ändå inte kan göra något så man kan bara strunta i allt och bara finnas! Så himla skön känsa :D, tror nog flera håller med mig!

Här kommer ett par bilder ifrån dagen!


Linnea!

Jag!

Michelle!


Där har ni lite bilder ^^ haha gillar den sista här på IKEA, fatta snyggt alltså!

Återkommer snart med inormation om idag!

See you soon! / Tim Lindström

Dop

Idag har jag varit på dop i Glumslöv det var jätte trevligt och dopet blev jätte fint!...där var hur många barn som helst haha, nästan ett dagis haha!
Sen fick vi lunch i församlingshemmet och det var exotiskbricka och italienskbricka, så det var riktigt gott! Jag åt för en vecka HAHA!
Sen har jag inte gjort ett piss mer idag haha har bara varit allmänt lat haha och nu ska jag se på tv!

Slänger nog upp lite bilder från dagen sen...för mitt internet laggar nu!!

Ha de nice! / Tim Lindström


Don´t worry be happy!

Är glad igen!...du vet det är ju kul när det är glatt som mannen sa som halkade HAHAHA..klockren!!
Nu sitter jag och ser på Pirates of caribbean, dom filmerna är riktigt bra alltså, det är säkert tionde gången jag ser den men den är fortfarande lika bra!
Men dessvärre så börjar jag bli väldigt trött så får kanske snart gå och lägga mig för imorgon ska jag på dop i  Glumslöv. Det är min kusins barn som ska döpas, så det blir dop och sedan lunch på det!



Så jag lär inte uppdatera bloggen förens imorgonkväll men jag tror ni klarar er! hehe

Ha en riktigt fin natt och en bra morgondag så hörs vi kära vänner! / Tim Lindström


sad day

jaha...denna dagen har väl varit sådär seg och halv tråkig..vädret är också kasst, det bara regnar och regnar!
Själv så mår man sådär...trött,förkyld och allmänt deppig....tänker väl för mycket!!
Så vill någon roa mig och få mig på andra tankar så tas det gärna emot! haha



Nu sitter jag och ser filmen kopps haha så man blir lite glad! och sen får jag se vad jag ska göra ikväll!

Det var tyvärr allt för denna stunden men kanske skriver mer senare ikväll!
Ha det bra! / Tim Lindström

Kockrocken



Kockrocken är ett namn ni ska lägga på minnet! För det är nämligen Michelle´s och min gemensama blogg som vi har startat nu som kommer att handla om mat och drycker och allt runtomkring...det finns massor!
Hoppas att många kommer finna detta intressant och roligt och kunna bli lite inspirerade!

besök den här : http://kockrocken.blogg.se/

Ha nu så kul på sidan och lär er att laga till något eller ta till er något smart tips!

Ha det gött!/ Tim Lindström

HR2 en schemadag!

Så här kommer bilderna från idag! njut så gott ni kan! haha
P.S : rättning till förra inlägget, det ska vara den 9 September inte den 8!















Så där har ni bilderna från dagen hahah, ha så kul och njut av skönheterna på bilderna! haha

Fortsatt underhållande kväll alla! / Tim Lindström


Man får chips av cancer!?

Torsdagen den 8 september 2010!
Skola...skola och åter lite skola haha, idag har jag mått halft bra.. ont i huvudet och halsen fortfarande och kanske lite feber men jag har klarat mig hela dagen och jag har till och med fotograferat lite då och då från hela dagen så tänkte lägga upp dom är senare så får ni se en typisk skoldag med HR 2 där vi har engelska, naturkunskap, svenska och matkultur!..kan väl vara trevligt för er?..Eller?? hahaha

alltså det känns som jag borde plugga på en massa saker men jag vet liksom inte vad!...vi har många projekt som ska vara klara mot jul och man vet liksom inte när man ska börja och när man..orkar haha!
Jaja får väl fråga några vänner, dom kanske vet! Eller nja det måste dom göra!!

snart kommer bilderna upp! kolla dom då! / Tim Lindström

Engelska!

sitter h'r p[ skolan med en dator som inte kan skriva de sista bokst'verna i alfabetet allts[, [ ' och ;
Vi ska skriva om v[ran dr;mresa, med vem vi vill resa, hur vi vill resa och vart vi vill resa!
Orkar inte skriva p[ denna datorn mer nu men hade f;rtr'fligt alla s[ h;rs vi sen!

Tim Lindstr;m


Godnatt!

Så då var denna dagen över och förkylningen har väl endå blivit lite bättre men har fortfarande en irriterande hals och täpp näsa! Men jag åker till skolan imorgon iallafall så får jag väl se hur det blir..
Just nu är jag allmänt seg och depp så ska nog snart gå och lägga mig, så får man hoppas man är bättre till mods imorgon!


Så såg den platsen ut där jag tillbringade mesta delen av dagen!! haha

Min morgon dag kommer bestå av engelska, naturkunskap, svenska och matkultur! kan nog bli rätt så lugn endå och på matkulturen ska vi vara i grupper och min grupp ska titta på dokumentären, Landet brunsås och sedan ställa frågor från den filmen som klassen ska svara på!

Det var allt för denna dagen hoppas dessutom några av er läste det jag skrev om Karl Gerhard här inunder!

Ha en skön natt alla, hörs imorgon!/ Tim Lindström

Karl Gerhard - Revyernas kung!

Karl Gerhard

 

Karl Gerhard föddes som Karl Emil Georg Johnson 1891 och hans föräldrar var Jenny Augusta, född 1863 och Frans Emil Johansson, född 1861. Han hade även två yngre bröder vid namn Axel Fritiof Napoleon, född 1893 och Erik Vilhelm Valdemar, född 1896.

 

Karl Gerhard debuterade som skådespelare 1908 och framträdde till en början i resande teatersällskap samt i Göteborg.

 

 

År 1919 debuterade han som kuplettsångare på kabarén Fenix i Stockholm som efterträdare till Ernst Rolf.. Med Rolf tävlade han under 1920-talet som författare och producent av revyer. Då fick han rykte om sig att skriva Stockholms elakaste, mest eleganta och litterära revykupletter. Till Karl Gerhards mest kända från denna tid hör Jazzgossen, Lilla Frida och jag, Hurra vad jag är bra och Hej på dej du gamla primadonna.

 

Efter Ernst Rolfs död så blev Karl Gerhard revyer mycket mer påkostade och lyxbetonade och han själv blev känd som Stockholms revykung, ”Sveriges Aristofanes”.

Han hade även Zarah Leander  som sin primadonna i många av sina revyer och han skrev många låtar till henne bland annat visan, I skuggan av en stövel,1934 som var en stor protest mot judeförföljerserna i Europa.

 

 

Karl Gerhards engagemang i viktiga frågor, hans klara ställningstaganden mot nazism och barbari under andra världskriget har placerat honom i centrum bland andra opinionsbildare. Redan 1932 talade han på ett massmöte och varnade för nazismen.

 

”- Karl Gerhard! Du borde byta politisk åsikt!…

- Nä, men umgänge!”

 

Så svarade Karl Gerhard en av de högre generalerna efter en fin middag där politik och framförallt de naziztiska partierna hade diskuterats och faktiskt hyllats!

 

 

När sedan Danmark och Norge ockuperats av tyska trupper och permittenttågen rullade genom Sverige, framförde Karl Gerhard i revyn "Gullregn" visan "Den ökända hästen från Troja" som fick ett politiskt
efterspel.

 

Redan dagen efter urframförandet av Den ökända hästen från Troja blev Karl Gerhard uppringd av statsminister Per-Albin Hansson som förklarade att tyska legationen protesterade mot visan. Gerhard kallades till förhandlingar med stats- och utrikesministrarna och snart förvägrades han framföra visan med hänvisning till Ordningsstadgan som förbjöd sådant som "strider mot sedlighet och allmän lag eller föranleder svårare oordning".

 

Vid sidan av det politiska engagemanget var naturligtvis Karl Gerhard först och främst underhållare och publikdomptör. Han är utan tvekan en av de största showmän Sverige haft. Han både roade och oroade publik och myndigheter.

 

På 1950- talet så skrev han en rad memoarböcker som, Om jag inte minns fel, Katt bland hermelinerna och Lite gullregn.

Han började även turnera med enmansföreställningar och man kunde höra honom ofta i radio där han framförde gamla och nya kupletter, och han skrev även varje år en ny nyårsrevy som spelades upp först i Göteborg och sedan i Stockholm.

Han började även samarbeta med Povel Ramel och medverkade i två stycken av hans knäppupp turnéer, 1957-1960.

Hans sista helaftonsrevy var Ursäkta Handsken, 1961 , som regisserades Tage Danielsson.

Finns även här ett klipp på hans 70 års fest där bland annat Zarah Leander sjunger för honom!
 

Från 1952 ägde han Vasateatern tillsammans med sin son Per Gerhard.

Hans sista roll gjorde han i Mitt bedårande jag, 1964, och under ett speluppehåll där så gick han bort i hjärtinfarkt efter en operation på Karolinska sjukhuset den 22 april, kl. 21,00.

 

 

Trevlig fakta :

  • Karl Gerhard var en flitig tennisspelare och brukade spela tillsammans med Gustaf V.
  • Karl Gerhards väg finns i Saltsjöbaden utanför Stockholm.
  • Karl Gerhards plats finns i Göteborg utanför Lorensbergsteatern där finns också en byst av honom.
  • Karl Gerhard uppfann termen ” Estradör ”. som han använde om sig själv.
  • Karl Gerhard bjöd alltid sina gäster på en egen drink som bestod av:
    • 5 cl svartvinbärsbrännvin
    • 5 cl Dubonnet
    • En citronskiva
Dubonneten hälls upp i ett whiskyglas med is, sedan hälls brännvinet i och toppas med citronskivan.

Det var en del om revykungen Karl Gerhard! Hoppas några av er har funnit det intressant!

/ Tim Lindström

Sjuuuk

Jaha då har man fått en jädra förkylning, så rösten är hemsk och hes och näsan är täppt och man är allmänt seg i kroppen!...och på grund av detta så missade jag en dag i serveringen på skolan!! det är kasst, jag menar är man inte där kan man inte heller lära sig ju! jaja tur man inte är sjuk ofta.

Sen måste jag klaga lite också! Varför är det aldrig något bra på Tv när man väl blir sjuk och tvingas titta på apparaten?? kan någon förklara det för mig? jag vill varken se gamla amerikanska b-serier eller hur man får magrutor utan att träna!! det kallar inte jag för den underhållningen man är ute efter!...kan ju knappast vara ensam om det eller?

Nu ska jag se om det är något jag ska plugga på annars så kanske jag slänger in ett inlägg om min andra idol, Karl Gerhard, sveriges största revykung!

har lite bildbrist men fick denna av michelle igår! det är från Midsommar haha!

Tobbe och jag sjunger snappsvisor! haha

Ha en bra dag i blåsiga skåne..vet bara vädret här haha! / Tim Lindström

Tired but happy

Så nu är jag hemkommen från skolan som har bestått av massa kärnämnen och historia och matkultur!
På svenskan började vi se filmen När lammen tystnar, verkar rätt bra men rätt så gammal också man är verkligen botskämd med dagens teknik gällande film!
På de andra lektionerna fick vi mest jobba själva och sen på matkulturen hade hela klassen disskusition om mat te.x vad som är fin och vad som är ful mat, och hur det kommer sig att mat har blivit så populärt!
Sen fick vi sluta vid fyra och då tog man den gröna bussen hem igen och nu får man väl plugga lite till imorgon då vi har restaurnag dag och jag är i serveringen där jag ska vara på linne så det blir väl massa tvätt och strykning av dukar haha....sen blir det ju klart att servera också!

Det var allt för stunden! / Tim Lindström

Ullared!



HAHAHAHA detta är fanimej vad jag kallar underhållning HAHAH en Morgan och en Ola-Conny som har funnit varandra HAHA
Dom kan stå i flera minuter och bara.....eh.....hmm......aa HAHAHHAAH
Ska man skratta eller gråta?

Själv blev man nästan sugen på att åka upp där och fynda litta haha!

Naww nu har dom gjort en Kjell-collection till hans ära XD hahah ett skohorn i metall och inget jävla plasta skit HAHAHA
Underbar serie denna HAHAHA

Hoppas ni tittar! / Tim Lindström

Storkök!

Idag så har jag haft något som kallas storkök!
Det betyder att vi är några stycken från klassen som är i köket och gör rätter som skall säljas som frysmat!
Jag fick först bryna högrev med champinjoner och lök sen skulle det kokas med sky och chamoinjonsås till en gryta och sen hade vi i lite mjölk och grädde! blev en otroligt god gryta!
Sen fick jag skära tärningar av tre sorters kött som skulle bli pytt i panna....tog evigheter haha.
Sen fick jag även göra glass!

Det var en rätt kul dag men jag blev otroligt trött på slutet haha så är lite seg nu men man får väl ta en snabb dusch så man piggnar till haha!

Over and out! / Tim Lindström

Min helg!

Tänkte att ni kanske ville ha lite mer bildbevis från min helg!? det är inte så många bilder men några finns det allt haha tex från när vi var hos John och fikade!




Det var fikan hos john!


Ludde somnade!

Michelle somnade bredvid min hund!
hahaha

Det var några av bilderna! se och njut haha

Gå i frid! / Tim Lindström


Öppet hus

Nu i helgen bestämt sagt på lördagen så hade vi öppet hus på HR/ Hotell & Restaurang skolan så vi guidade runt lite i dom nya lokalerna och det uppskattdes jätte mycket och alla blev bjudna på canapeér och små kakor och kaffe drinkar som en man från zoegas gjorde i vår bar!

Här kommer lite bilder från dagen!





 
Ha det gött! / Tim Lindström


comeback!

Ojojoj jag har inte bloggat nu på några dagar och det beror på att jag har haft gäster här hela helgen och varit allmänt upptagen! Men oj vad trevligt jag har haft det! skit skoj! vi har ätit gott druckit gott och kört anden i glaset!
Igår fick jag faktiskt kontakt med Zarah Leander, tro det den som vill!
Jag ställde fråger som när dog du? och det blev 1981 = rätt, och vad hette din man? Arne = rätt och sen så sa hon att vi skulle vara släkt långt tillbaka! och att jag sjöng bra och att jag i höst skulle träffa Mattias Enn som skulle hjälpa mig att bli artist, jag skulle bli känd inom nästa år sa hon också!

Hon sa även åt mig att hon tyckte jag skulle åka till Häradshammar där hon bodde för att se på midnatt! som då engligt henne är ett poträtt av henne som betydde mycket för henne! så om någon vet något om ett sådant porträtt säg gärna till mig! :)
Hon skulle även fortsätta vara vid min sida och hon sa att vi hade lika ungdom, och samma vilja!

Jag frågade även om hon ville säga något om åren i tyskand men det blev ett nej!
Hennes favorit låt var Wunderbar, så jag satte igång den på cd-spelaren och då frågade vi om hon log och det blev ett ja! och jag frågade om jag skulle sjunga med och även det blev ett ja! så jag tog tag för full hals och hon tyckte att jag sjöng mycket bra och att jag skulle uppträda med hennes låtar!

Hon sa även att vi båda visste vad vi ville!

Detta var något så enormt för mig så det går inte att beskriva och mer än hälften där ute kommer inte tro på mig men jag vet vad jag har upplevt och det är något som kommer finnas med mig genom hela livet!
Att jag har fått chansen att komunicera med min största idol genom andlighet är något så fantastiskt och jag kommer följa hennes råd och tro på det!

58b367

Så nu får ni tro vad ni vill men så är det!

Lev Wunderbarrrrt! / Tim Lindström



Anden i glaset!

Ni kommer aldrig tro mig!
Jag och några vänner har ikväll spelat anden i glaset, ni vet då man ska få andlig kontakt så att glaset rör sig!
Det fungerade :O...fy fan asså alla fick en chock..jag menar det VERKLIGEN!!!! ingen kunde höra frågan men svaret fick vi!!!
Jag ställde frågan vad heter jag?..och jodå glaset gick till T...I...M, fatta jag blev helt stum ögonen tårades!
Och ludde ställde frågan vad hans farfar hette och jodå det blev helt rätt :O...ingen annan visste hans namn!
Jag frågade också om min mormor var hos mig...och JA, det var hon!
Fattar ni vad jag har varit med om :O!?! tro vad ni vill men jag garanterar er! ingen puttade glaset!

Vi fick även fram att det var en man, 68 år född 1353 och död i tyfus!

Jag lovar er glaset drogs över hela bordet! så häftigt men samtidigt helt sjukt! :O

Ni kan aldrig förstå om ni inte får vara med om det! så är det bara!

Ha en underbar natt!/ Tim Lindström

busy!

Idag har det varit en lång dag full med ämnen som engelska, naturkunskap, svenska och matkultur!
Engelskan hade vi typ en diagnos som vi skulle göra, det gick väl sådär.. sen på naturkunskapen skrev vi om vetenskapliga forskningar och sen lämnade vi in det!
På svenskan såg vi på en tråkig film som handlade om hur man gör reklam och film typ och till vilka reklamerna riktar sig till!
På matkulturen skulle vi egentligen gå till klockan fem men vi fick sluta drekt efter att vi hade gjort en uppgift och då var klockan halv tre typ, riktigt skönt!


Linnea "Stubbmargit" är fotografen haha!

Sen har jag bara varit hemma resten av kvällen och nu ser jag på Bröstsim & Gubbsjuka hahahaha stefan och krister är kungar på komedi HAHAHA!

Ha en skön kväll alla! / Tim Lindström

The pig and the waiter!

Jag är inte död!
jag skyller faktiskt på skolan och en massa plugg på att jag inte har kunnat uppdatera!
Men igår så var jag som vanligt i skolan och efter det så stack jag och Linnea till stan för att träffa två goa människor vid namn Fransson & Grüter!
Vi satt först någon minut hos dom men sen var vi så hungriga så vi gick till Grafiti och köpte oss varsin stor baguett!...underbart god!
Sen gick vi tillbaka till Espresso  House där dom satt och där blev vi klar bland allt deras "pluggande" haha, vi skulle också ha pluggat men det blev inte av haha.
Sen gick Linnea hem men jag stannade kvar ett tag hos dem andra!

Sen var det direkt hem och plugga på styckningdetaljer av Gris!....intressantare ämne får man leta efter...
Jaja han hade förhör på det idag läraren iallafall och det kändes bra så jag klarade det nog!


Och idag så var det första dagen i serveringen! Jag hade panik kan jag säga! och matsalen var mer än fullsatt!
Jag fick tre bord: 2 borde med 4 personer på varje och ett med två personer!
Ni anar inte...Det gick skit bra! haha trodde jag aldrig, jag klarade det galant! Så himla gött!

Sen nu ikväll så har jag suttit lite barnvakt åt mina brorsbarn, gick bra dom var så skötsamma så!
Vi åt några mackor ooch tittade på tv!
Sen nu ikväll fick jag plugga lite ytterligare på några engelska glosor!


Så nu har ni fått uppdaterat om vad som har hänt i mit liv under 30-40 timmar kanske haha!

Lev Wunderbarrrt! / Tim Lindström

RSS 2.0