FAME ACADEMY SUMMER CAMP

FAME ACADEMY SUMMER CAMP
”Från talang till professionell.” 8-11 år, 12-14 år samt 15 och uppåt.

Under fem intensiva dagar får du arbeta med sång, sceniskt framträdande, styling. Du ska kunna två låtar utantill innan kursens start. Tillsammans med proffs arbetar ni med att lyfta ditt framträdande från ”talangfullt” till ”professionellt”.  Du arbetar på din sångteknik och ditt framförande och din gestaltning men lägger även tid på att utröna vad som är det unika med just dig och ditt artisteri. Sista steget är att arbeta med det rent visuella runt ditt scennummer. Rekvisita, kostym, styling, smink och hår. Inget lämnas åt slumpen. Under dessa dagar träffar du även yrkesverksamma ”scenpersonligheter” som ger värdefulla tips och delar med sig av sin kunskap. Däribland programledare från tv, stylister, artister och musikproducenter. Som om inte detta vore nog ingår även en spännande föreläsning om artistbranschen idag och hur du kan använda bloggar, musiksajter och sociala medier för att nå ut med din musik. Här får vi också lära oss hur det funkar med skivbolag, demos och hur man bär sig åt för att ”bli upptäckt”. Artistcampen avslutas med en mindre show där deltagarna visar upp solonummer samt ett och annat gruppnummer.

Våra tre kurser ges under samma dagar i samma lokaler men respektive åldersgrupp har sina egna scheman och jobbar på ett sätt som är anpassat för respektive åldersgrupp.

Låter oerhört lockande ^^

/


Kommentarer
Postat av: Emma

Måste säga att jag blir lite smått irriterad att du heter precis likadant som mitt ex..... haha

2011-06-03 @ 20:35:11
URL: http://utvecklingen.blogg.se/
Postat av: Emma

Blev chockad när jag såg namnet.. Haha, jag är inte beroende eller desperat på något sätt, det är det där krossade hjärtat bara :o

2011-06-04 @ 20:05:35
URL: http://utvecklingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0